Acana Grasslands Cat & Kitten Regionals

Acana Grasslands Cat & Kitten Regionals bij Medpets.nl

Acana Grasslands Cat & Kitten Regionals is voeding voor kittens en katten met onder andere lams- en eendenvlees aangevuld met eieren, zalm en peren.

De kat is geëvolueerd als carnivoor met een natuurlijke behoefte aan voeding met gevarieerd vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen. De producten van Acana Regionals worden gemaakt van diverse ingrediënten zoals lamsvlees, scharrelkippen, scharreleieren en vis uit Canada’s noordelijke meren. Grasslands Cat & Kitten bevat onder andere lamsvlees, scharreleend, scharreleieren en in het wild gevangen baars. De omega 3-vetzuren in Grasslands Cat & Kitten dragen bij aan een gezonde vacht en huid bij uw kat terwijl de groenten en het fruit in het voer een bron van antioxidanten zijn. Deze ingrediënten worden dagelijks vers geleverd en verwerkt bij de producent.

Acana

Acana maakt haar natuurlijke diervoeding van lokale producten. Hierbij wordt rekening gehouden met de evolutie van de kat; hun voeding bestond vroeger uit vers vlees en was rijk aan proteïne. De ingrediënten worden lokaal ingekocht (Alberta, Canada). Acana Biologically Appropriate wordt bereid met vers vlees, verse vis, groenten, fruit en kruiden afgestemd op de behoefte van uw kat.