Acana Pacifica Cat & Kitten Regionals

Acana Pacifica Cat & Kitten Regionals bij Medpets.nl

Pacifica Cat van Acana Regionals is voeding voor kittens en katten met onder andere verse vis aangevuld met kikkererwten en appels.

De kat is geëvolueerd als carnivoor met een natuurlijke behoefte aan voeding met gevarieerd vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen. De producten van Acana Regionals worden gemaakt met ingrediënten die dagelijks vers geleverd en verwerkt worden bij de producent. Pacifica Cat & Kitten bevat onder andere vers gevangen zalm, bot en haring. De omega 3-vetzuren in vis dragen bij aan de opbouw van een sterk immuunsysteem en ondersteunen de gezondheid van de huid en vacht van uw kat.

Acana

Acana maakt haar natuurlijke diervoeding van lokale producten. Hierbij wordt rekening gehouden met de evolutie van de kat; hun voeding bestond vroeger uit vers vlees en was rijk aan proteïne. De ingrediënten worden lokaal ingekocht (Alberta, Canada). Acana Biologically Appropriate wordt bereid met vers vlees, verse vis, groenten, fruit en kruiden afgestemd op de behoefte van uw kat.