Acana Puppy Large Breed Heritage

Acana Puppy Large Breed Heritage bij Medpets.nl

Acana Heritage Puppy Large Breed is een hondenvoeding voor pups van grote rassen. Deze voeding bestaat voor 70% uit ingrediënten die rijk zijn aan proteïne. Daarnaast is deze voeding caloriearm om het gewicht van de jonge hond onder controle te houden.

De hond is geëvolueerd als carnivoor met een natuurlijke behoefte aan voeding met gevarieerd vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen. Acana Heritage wordt voor het grootste deel gemaakt van voedingsstoffen die van nature aanwezig zijn in de ingrediënten; synthetische toevoegingen worden tot een minimum beperkt. Jonge honden van grote rassen hebben in hun groeiperiode behoefte aan een proteïnerijk dieet om hun spieren te ontwikkelen. Om deze reden bestaat Acana Heritage Puppy Large Breed voor 70% uit ingrediënten die veel eiwit bevatten; scharrelkip, scharreleieren en in het wild gevangen platvis. Tevens is deze voeding koolhydraat- en caloriearm om het gewicht van de jonge hond onder controle te houden en de belasting op de ontwikkelende gewrichten te verminderen. Puppy Large Breed is geschikt voor honden die meer dan vijfentwintig kilo wegen als ze volgroeid zijn. Voor puppy’s van kleinere rassen is er Acana Puppy Small Breed Heritage, voor middelgrote rassen Acana Puppy & Junior Heritage.

Acana

Acana maakt haar natuurlijke diervoeding van lokale producten. Hierbij wordt rekening gehouden met de evolutie van de hond; hun voeding bestond vroeger uit vers vlees en was rijk aan proteïne. De ingrediënten worden lokaal ingekocht (Alberta, Canada). Acana Biologically Appropriate wordt bereid met vers vlees, verse vis, groenten, fruit en kruiden afgestemd op de behoefte en levensfase van uw hond.